Bola de Drac

Picture
La història de Bola de Drac explica la vida d'en Son Goku, un noi amb cua de mico basat en el mite xinès Viatge cap a l'oest (西遊記), i narra la seva vida i aventures com a nen fins que es fa avi. Durant la seva vida, lluita en moltes batalles i es converteix en el lluitador d'arts marcialsmés fort de l'univers. No obstant això, compta amb l'ajuda dels herois de les arts marcials i amb brivalls que provoquen els conflictes que recondueixen la història.

Les boles de drac del títol són un dels components de la sèrie i el fil conductor de les aventures de la primera etapa, però no en són l'argument principal. Les boles de drac són set esferes màgiques que estan repartides per tot el món. Quan s'ajunten totes, es poden utilitzar per invocar el drac 
Shenron, que confereix un desig. Després que el desig s'ha coplert, les boles es reparteixen de nou per tot el món i són convertides en pedra i inerts durant un any. En el passat, portava generacions buscar per tot el món i recollir les boles. Al principi de la història, tanmateix, una genial inventora, la Bulma, crea el "radar de les boles de drac" per detectar les boles i fer el procés molt més fàcil.


Capítols

- A la recerca de les 7 Boles de Drac

001 - Bulma i Son Goku                         

Picture

004 - Oolong, el demonio secuestrador

Picture

002 - La primera part del viatge          

Picture

003 - El núvol kinton d'el Follet Tortuga

Picture