Picture
Com ja he acabat de pujar Monster, ara pujare Bo-bobo, però per ara només per megavideo.

Bobobo o algunes vegades denominat com Bo x 7, Bo^7, o Bo-bobo,Bobobo-bo Bo-bobo, ボボボーボ・ボーボボ,és una sèrie d'animació japonesa creada per Yoshio Sawai i Toei Animation en 2003. La pretensió dels seus creadors no és transmetre a l'espectador una història profunda sinó fer-li riure mitjançant constants acudits i situacions absurdes. També existeixen paròdies i referències a nombroses sèries anime famoses, que són ben benvolgudes pels otakus, aficionats a aquest gènere d'animació.

La sèrie de televisió està basada en el manga Bobobo que va ser publicat en 
Shōnen Jump. Va veure la llum el 11 d'agost de 2003 i consta de 76 capítols, els quals ja han estat vists a Espanya. La seva distribució en tot occident s'està realitzant pel canal de televisió Cartoon Network, present en nombrosos països d'Amèrica del Nord, iberoamericans i europeus. La sèrie es va quedar en 76 capítols per la pressió de les associacions japoneses de pares i professors, les quals consideraven Bobobo una serie violenta i amb acudits escatològics, encara que el manga segueix publicant-se. La notícia de la cancel·lació de la sèrie no va ser ben rebuda pels fans de la sèrie. A data d'octubre de 2006, ni la companyia d'animació, ni la cadena televisiva, ni l'autor del manga han revelat res referent a això.


Aquesta gran serie la podreu trobar aqui. Espero que us agradi, i que us rigueu com mai ho heu fet, riureu segur XD.

                                                                                                                                                              RuffyNatsu

 


Abba
06/15/2010 12:25pm

No se si el que passa es que ningú diu res o que se t'envien els missatges al correu i no els acceptes. Si el que passa es que ningu comenta no et preocupis, ets un crack.

Se t'agraeix molt tot el que fas ;)

Reply
02/18/2011 7:49pm

Although people's dream is not always to succeed, but I also believe that as long as have a dream, that will have a struggle, he would have goal.

Reply
02/18/2011 7:49pm

Although people's dream is not always to succeed, but I also believe that as long as have a dream, that will have a struggle, he would have goal.

ReplyLeave a Reply.