Picture
Aquest cop, estem pujant la serie de Neo Ranga, per peticióde un dels nostres usuaris.

Neo Ranga a diferència d'altres animes, no té els seus orígens en un manga, sinó que és un producte que neix amb la intenció de emetre per la televisió directament. En concret pel [canal digital lital WOWOW] el 4 d'abril de 1998. D'aquesta manera, al llarg de 48 episodis de quinze minuts cada un (trencant la tradició dels vint minuts), Neo Ranga es va convertir en una de les sèries més originals i millor cuidades d'aquella temporada. Pony Canyon yStudio Pierrot es van encarregar de produir l'anime, aconseguint uns resultats més que decents, i la direcció va estar a càrrec de Juno Kamiya, l'aclamat director de [Vídeo Girl Ai], Blue Seed oHikaru no Go.

Aquesta sèrie destaca per una cura de disseny de producció. Des dels espectaculars fons i estilitzat disseny de personatges, tot en aquest anime està molt elaborat tècnicament. Els colors són variats i molt vistosos i la fluïdesa de moviments és digna d'admiració. Hi ha un treball meticulós en aquest últim aspecte, i és molt estrany veure un episodi que baixi de la mitjana, ja que la regularitat tècnica és una de les característiques més atraients de Neo Ranga. Així mateix, la música aconsegueix dotar d'un halo místic al producte. Aquests sons tribals doten d'un poder ancestral a Neo Ranga i impregnen la història d'un sentit transcendent.

No obstant això, la nostra sèrie té més encants. La seva història (que, en el fons, és l'important) és enigmàtica i atraient, sense per això ser massa enrevessada. La seva major carta és com es desgrana la informació poc a poc, mantenint-nos en suspens d'un episodi a un altre i oferint assossegadament detalls de cada un dels protagonistes (amb especial menció a les germanes protagonistes, és clar).

Si sou aficionats a les històries de robots, de misteri o, simplement., Dels animes originals, no dubteu que Neo Ranga aconseguirà amb la seva enigmàtic guió i el seu sugerete estètica encandilaros i demostraré que hi ha vida mecànica més enllà de Evangelion. Podeu trobar aquesta gran serie aqui. Espero que us agradi ^^ 

Leave a Reply.